ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині син на смерть переїхав рідну матір. ФОТО

Трагедія трапилася вчора, 27 липня. До поліції зателефонували сусіди загиблої, яких її син попросив занести до хати тіло мертвої матері, яке він начебто виявив у городі, пише ПІК.

На місці події слідчі з’ясували, що жінку 86 років переїхали автомобілем в той час, коли вона поралася в кукурудзі у власному городі. На тілі потерпілої залишилися сліди від переїзду транспортним засобом.

За словами начальника ГУНП в Івано-Франківській області Володимира Голубоша, з’ясували, що в господарстві потерпілої її син розпивав спиртні напої з товаришем 1990 року народження.

Близько 4 ранку вони вирішили поїхати придбати ще алкоголю. За кермом був приятель сина загиблої.

«Виїхати на дорогу водій вирішив через город, який не був відгороджений від будинку. Коли колеги по чарці зрозуміли, що переїхали людину, водій з місця втік, а син загиблої пішов до сусідів, аби помогли з тілом. Про те, що це вони з колегою переїхали маму, він сусідів не повідомив», – заявив В. Голубош.

Водія затримали за місцем проживання в селі Чернятин Городенківського району.
Чоловік був п’яний та заперечував звинувачення і стверджував, що за місцем проживання загиблої тієї ночі не був. Однак в ході перевірки доказів довели протилежне.

За новими даними чоловік ненавмисно вирішив поїхати через кукурудзу. Насправді він  їхав стежкою від дому, не впорався з керуванням і з’їхав в кукурудзу. Через те, що був п’яний, мало що пам’ятає, і не думав, що переїхав людину.