ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині поліція тричі зупиняла авто, за кермом якого був щоразу інший п’яний водій

Вночі Івано-Франківські патрульні зупинили автівку Renault Trafic за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування з 33-річним водієм, інспектори відразу ж помітили ознаки алкогольного сп’яніння, яке згодом підтвердив алкотест — 1.63 проміле, інформують "Вікна" з посиланням на сектор комунікації патрульної поліції Івано-Франківщини.

Патрульні склали на кермувальника протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп'яніння). Автомобіль передали під розписку тверезому водію.

Через деякий час на вулиці Незалежності патрульні виявили ДТП за участі цього автомобіля. За кермом перебував 31-річний водій, який мав ознаки алкогольного спяніння. Огляд на алкотест — 1.46 проміле.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ст.124 КУпАп (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп'яніння), ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів). Водія відсторонили від керування.

Пізніше на вулиці Незалежності патрульні побачили вже знайомий автомобіль, водій якого знову ж таки порушував правила дорожнього руху. Керував авто 34-річний місцевий житель, який також мав ознаки алкогольного спяніння. Проте пройти освідчення відмовився. Тому правоохоронці склали адміністративні матеріали за ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння, особою, яка керує авто з ознаками сп’яніння) КУпАП.