ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Молодіжна комісія Коломийської єпархії УГКЦ провела з’їзд лідерів молодіжних спільнот. ФОТО

11-13 червня комісія у справах молоді Коломийської єпархії провела у молодіжному центрі «Дора» навчально-формаційний з’їзд лідерів молодіжних спільнот.

До Дори з’їхались представники молодіжних спільнот з усіх куточків єпархії, а це приблизно 70 учасників, повідомляє пресслужба Коломийської єпархії.

Як зазначається, мета з’їзду - навчити молодого християнина правильно та ефективно використовувати соціальні мережі та сучасні засоби комунікації для успішного ділення своєю християнською вірою зі своїми однолітками.

Програма з’їзду складалася із трьох секторів: Медіаграмотність, спікер – Ольга Гриців (журналістка, телеведуча ТРК «РАІ»)Соціальне служіння молоді: ідеї, котрі будують спільноту, спікер – Віталій Бирчак (заступник директора БФ “Коник Хелп”, громадський діяч, поет); Основи фотографії, спікер – Павло Гедзик (семінарист, фотограф).  Всі хто бажав, могли взяти участь у фотоворкшопі, щоб отримати та покращити практичні навички фотографування.

Щодня, впродовж з’їзду, молодь брала участь у Святій Літургії та слухала духовні науки, котрі виголосив о. Андрій Квік, Голова комісії у справах молоді.

Слід зазначити, що такі зустрічі є важливими для молоді, бо це добра нагода не тільки для нових знайомств, але й для духовного та фізичного відпочинку.

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.