ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Місячне сяйво" талановитої піаністки з Коломиї Яринки Бурлак. ВІДЕО

У мережі набирає популярності відео нещодавнього виступу одинадцятирічної піаністки Яринки Бурлак: майже 5 тисяч переглядів лише за одну добу. 

Талановита коломиянка чудово виконала знаменитий твір французського композитора Клода Дебюссі “Місячне сяйво“ в аранжуванні народної артистки України Наталії Мандрики у супроводі академічного камерного оркестру Harmonia Nobile.

 Виступ відбувся 11 грудня  у концертній програмі "Юні віртуози" в Івано-Франківській філармонії ім. Іри Маланюк.

Пропонуємо послухати виступ Яринки:

Незважаючи на свій юний вік, Яринка не вперше виступає на великій сцені. В 2019 році в десятирічному віці артистка представляла свою першу сольну програму “Норвезька казка” з 18 “Ліричних п’єс" Едварда Гріга в Івано-Франківську, Тисмениці, Коломиї, а також у Дзеркальній залі Львівської опери.

У четвер, 17 грудня, Яринка Бурлак презентуватиме в Музеї історії міста Коломиї свою нову сольну програму, що складається з творів Клода Дебюссі. Це, зокрема, п’єси фортепіанного циклу “Дитячий куточок”, а також відомі на увесь світ прелюдії композитора, такі як “Дівчина із волоссям кольору льону”, “Місячне сяйво” та інші. Концерт, на жаль, відбуватиметься з чинними карантинними обмеженнями.

Ярина Бурлак навчається в 5 класі викладача Ольги Назаренко в школі педагогічної практики Івано-Франківського фахового музичного коледжу ім. Д. Січинського. Також вона є ученицею Коломийського ліцею імені М.Грушевського. 

Побажаймо успіхів талановитій коломиянці!