ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Минулої ночі рятувальники відшукали дві групи туристів, які заблукали у горах. ФОТО

Впродовж минулої ночі рятувальники відшукали дві групи туристів, які заблукали у горах.
24 липня до гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області поступило повідомлення від туриста, жителя міста Київ, про те, що під час спуску з гори Менчул, на території Верховинського району, заблукала група туристів із 4 осіб.
 Для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення смт. Верховина.
Рятувальники знайшли групу заблукалих туристів в урочищі “Хитруватий” та здійснили їх супровід до села Бистрець.
25 липня до гірського пошуково-рятувального відділення смт. Ворохта поступило повідомлення про те, що під час спуску з гори Говерла по зеленому маршруту відчула погіршення стану здоров’я жителька міста Гостомель, яка слідувала в складі групи туристів із 6 осіб.
Для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення смт. Ворохта.
Рятувальники, прибувши до постраждалої, надали першу долікарську допомогу та розпочали заходи з супроводу до підніжжя гори, після чого передали працівникам екстреної медичної допомоги, які доставили постраждалу до лікувального закладу.
До проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 8 осіб особового складу та 2 одиниці техніки від ГУ ДСНС України в області.
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.