ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Минулої доби гірські рятувальники двічі допомагали травмованим людям. ФОТО

Протягом минулої доби рятувальники двічі надавали допомогу травмованим громадянам, а саме підлітку 2008 р.н., який травмувався рухаючись по зеленому маршруті на горі Говерла, а також хлопчику 2003 р.н., що травмував нижню кінцівку під час збору ягід в лісовому масиві.
20 липня о 15:30 до рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення смт Ворохта поступило повідомлення про те, що на горі Говерла хлопець 2008 р.н., травмував нижню кінцівку та потребує допомоги рятувальників.
Підліток вирушив у гори з батьками, у складі групи туристів близько 50-ти людей, проте в момент травмування батьків біля хлопця не було.
Для проведення аварійно-рятувальних робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення смт Ворохта та поста Заросляк, які по прибуттю до постраждалого туриста, жителя міста Чернігів надали хлопцю домедичну допомогу та транспортували до НСБ “Заросляк”.
Шановні батьки! Ви відповідаєте за Ваших дітей!!! Ставтеся відповідально до мандрівок у гори.
Повідомлення про чоловіка, що травмувався в лісі, поступило до Служби порятунку о 20:50. Чоловік повідомив, що його син 2003 р.н. травмував ногу під час збирання ягід в лісовому масиві Калуського району.
Рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення села Осмолода по прибуттю до постраждалого, надали домедичну допомогу та передали родичам, які на особистому транспорті здійснили його перевезення до місця постійного проживання.