ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Купи сміття: активісти прибрали маршрут на Говерлі до озера Несамовитого. ФОТО

"Збережемо красу Говерли!" Під такою назвою відбулася чергова акція прибирання маршрутів на г. Говерла та до озера Несамовите в рамках проекту, що підтримує фонд Global Conservation.

Зібралися працівники Карпатського НПП, члени громадської екологічної організації "МАМА-86-Яремче", місцеві волонтери, серед них - і небайдужа молодь.

"Сміття поменшало, але все ж є ще багато. Просто вражає не просто безкультур'я, але й відсутність етики та моралі. Як можна прийти в такий чудовий храм природи і насмітити?! Невже хтось може так вчинити на своєму подвір'ї? Мабуть, що - ні. Завершуючи літньо-осінній сезон, хочеться побажати всім, хто ще планує відвідати Говерлу, згадати про екологічний гріх. Карпати - легені не тільки України, але й Європи. Що ми залишимо майбутнім поколінням? Пам'ятаймо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! Окрім того, повідомляємо, що за засмічення лісових масивів накладається штраф від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян! (Ст.73 Кодексу України про адміністративні правопорушення)", - йдеться на сторінці Карпатського національного природного парку.

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.