ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Конфузи на дільницях. Що цікаво було в Україні

На кожних виборах можна спостерігати різноманітні курйози. Парламентські вибори 2019 не обійшлись без цього.  Під час виборчого процесу правоохоронними органами було зафіксовано кілька хуліганських витівок в цілій Україні.

Швидко розповсюдився в інтернеті випадок на Миколаївщині. Там 55-річний місцевий мешканець не зміг проголосувати проти всіх, тому зняв штани і спідню білизну, і в такому вигляді вийшов із кабінки, повідомляє Українська правда.

Після чого він був доставлений поліцейськими до відділку, щоб вияснити мету такої поведінки чоловіка.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 296 КК України "Хуліганство", санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

А в Дарницькому районі Києва 34-річний місцевий мешканець отримав аж два адміністративні протоколи за дрібне хуліганство та появу у громадських місцях у п’яному вигляді. 

У нетверезому стані чоловік розірвав свій бюлетень. Такі дії передбачають адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Але цей порваний бюлетень став не єдиним в Україні. "Громадське" повідомляє, що на львівській дільниці жінка відмовилася голосувати, порвала і намагалася з’їсти свій бюлетень.