ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломию відвідає Євген Черняк

Євген Черняк – власник бренду «Хортиця», ввійшов до ТОП-100 журналу «Forbеs», успішний блогер та автор найпопулярнішого навчального бізнес-каналу на Youtube «Big Money».

Його семінари проходять лише в містах «мільйонниках»: Харкові, Одесі, Львові, Києві тощо. Але коломийські бізнесмени ризикнули запросити Євгена Черняка до Коломиї. І переконали: 25 листопада найвідоміший бізнес-спікер проведе семінар у МПК «Народний дім»!

Почалося з того, що підприємець із Коломиї Ігор Дідик відвідав форум Євгена в Миколаєві. Він спитав бізнесмена, чи той погодився б приїхати до Коломиї, якщо вдасться зібрати 500 людей на його виступ. У місті просто немає приміщення, де помістилася б більша аудиторія.

«Сталося чудо, - сміється Ігор. – Він погодився, навіть засвідчив це на відео, але коли почав писати йому, відповідав неохоче».

Тоді молоді підприємці Коломиї використали останній шанс: відзняли флешмоб - відеозвернення до Євгена. Закинули відео в соціальні мережі, де його побачили тисячі людей.

«Євген Черняк – публічна людина, він не міг проігнорувати наше звернення», - продовжує Ігор Дідик.

І справді, протягом 2 – 3 днів бізнесмен заявив, що відвідає Коломию.

Особливість виступів Євгена Черняка полягає в тому, що він не начитує лекцію та не демонструє презентації. Він веде живий діалог: кожен у залі може спитати його про те, що цікавить, і він дасть максимально вичерпну відповідь. Виступом відомого бізнесмена вже цікавляться прихильники з Івано-Франківська та Чернівців, адже в жодному з цих міст семінарів не було.

Читайте також: Коломиян запрошують на презентацію. книжки Василя Нагірного "Там, де сходило сонце імперії"

Вартість квитків на подію – від 500 гривень. Придбати їх можна за посиланням.

Юлія МАРЦІНОВСЬКА