ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийські поліцейські затримали наркозбувача

Цими вихідними співробітники сектору реагування патрульної поліції в Коломиї зупинили чоловіка, який поводив себе підозріло. Під час поверхневого огляду, в сумці поліцейські виявили 200 згортків із кристалічною речовиною схожою на психотропну речовину Альфа - PVP, загальною вагою близько 100 грамів. Заборонені речовини, як з’ясували правоохоронці, зловмисник зберігав з метою збуту.

Коломийські правоохоронці встановили особу фігуранта. Це 26-річний мешканець Буковини, раніше не судимий. Заборонені речовини вилучили та направили на проведення експертного дослідження.


Правопорушника слідчі затримали в процесуальному порядку. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою.

Наразі проводяться заходи зі встановлення спільників фігуранта, і інших можливих каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів.