ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийська міська рада оголосила конкурс на право оренди нежитлового приміщення

Відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради оголосив комерційний конкурс на право оренди нежитлового приміщення по вул. Українській, 68 у Саджавці Надвірнянського району  площею 21,9 м2  для суб'єктів господарювання, що діють на основі приватної власності і проводять господарську діяльність з медичної практики.

Про це повідомляється на сайті міськради.    

Розмір  реєстраційної  ставки – 2562,00 грн. 

Балансоутримувач – Коломийська міська рада, відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради  пр. Грушевського,1 тел. +038(03433) 5-08-23 розрахунковий рахунок – UA388360140000031559291343344,  МФО 836014, код ЄДРПОУ  –  04054334,     банк    отримувача –Коломийське ГУДКСУ в Івано-Франківській області.                                                                                                                                                                                                                         Для участі у конкурсі учасники подають в Коломийську міську раду, відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради  пр. Грушевського,1:

-  заяву про участь у конкурсі;
-  витяг  з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
-  зобов’язання щодо виконання умов конкурсу;
-  зобов’язання щодо забезпечення сплати орендної плати;
- пропозиції щодо покращення об’єкта співпраці з територіальною громадою;
- копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської та кредиторської заборгованостей за останній рік.

Усі учасники, які допущені до участі в конкурсі, вносять на розрахунковий рахунок балансоутримувача реєстраційний внесок в розмірі базової тримісячної орендної плати, розрахованої для відповідного об’єкта. Квитанція про оплату реєстраційного внеску пред'являється конкурсній комісії.

При проведенні комерційного конкурсу претенденти подають проекти використання, покращення об’єкта та співпраці з територіальною громадою міста. Пропозиції подаються в запечатаному конверті.

Кінцевий термін подання заяв для участі в конкурсі 22.11.2019 року до 14.00 год.

Конкурс буде проводитись 27.11.2019 року. о 14.00 год. у приміщенні  Коломийської міської ради, відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради каб. №6 за адресою пр. Грушевського,1б м. Коломия.