ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийська міська рада оголосила комерційний конкурс на оренду нежитлових приміщень

Відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради оголошує комерційний конкурс на право оренди нежитлових приміщень:

         1. По вул. Українська, 68 у селі Саджавка Надвірнянського району (ІІ поверх), кабінет №35, площею 10,0 м для суб'єктів господарювання, що діють на основі приватної власності і використовують під салон краси.

         Розмір  реєстраційної  ставки – 1727 грн. 28 коп.       

         2. По вул. Українська, 68 у селі Саджавка Надвірнянського району (ІІ поверх), кабінет № 19, площею 9,8 м для суб'єктів господарювання, що діють на основі приватної власності і використовують під ательє.

         Розмір  реєстраційної  ставки – 846 грн. 36 коп.

         Балансоутримувач – Коломийська міська рада, відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради  пр. Грушевського,1 тел. +038(03433) 5-08-23 розрахунковий рахунок – UA308201720344270011000043344,  МФО 820172, код ЄДРПОУ  –  04054334,     Державна казначейська служба України.                                                                                                                     

Для участі у конкурсі учасники подають в Коломийську міську раду, відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради  пр. Грушевського,1:

-  заяву про участь у конкурсі;

-  витяг  з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

-  зобов’язання щодо виконання умов конкурсу;

-  зобов’язання щодо забезпечення сплати орендної плати;

- пропозиції щодо покращення об’єкта співпраці з територіальною громадою;

- копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської та кредиторської заборгованостей за останній рік.

Усі учасники, які допущені до участі в конкурсі, вносять на розрахунковий рахунок балансоутримувача реєстраційний внесок в розмірі базової тримісячної орендної плати, розрахованої для відповідного об’єкта. Квитанція про оплату реєстраційного внеску пред'являється конкурсній комісії.

При проведенні комерційного конкурсу претенденти подають проекти використання, покращення об’єкта та співпраці з територіальною громадою міста. Пропозиції подаються в запечатаному конверті.

Кінцевий термін подання заяв для участі в конкурсі 07.02.2020 року до 14.00 год.

Конкурс буде проводитись 12.02.2020 року о 14.00 год. у приміщенні  Коломийської міської ради, відділ з питань майна комунальної власності Коломийської міської ради каб. №6 за адресою пр. Грушевського, 1б, Коломия.

Економимо ваш час: найважливіші новини про Коломию читайте тут https://t.me/dzerkalomedia