ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиянин Роман Стефурак здобув перше та друге місця на Спортивних іграх України серед студентів коледжів та технікумів. ФОТО

13 - 15 червня в Львівському екологічному коледжі пройшли Спортивні ігри України серед студентів коледжів та технікумів зі швидких та блискавичних шахів.

Команда Івано-Франківської області була сформована на базі чемпіона області - команди Коломийського політехнічного коледжу (керівник з фізичного виховання Ярослав Островський).

До складу команди увійшли коломияни Роман Стефурак, Вероніка Григорчук, Надія Романенчук та студент Івано-Франківського коледжу електронних приладів Василь Гринюк.

У турнірі зі швидких шахів з контролем часу 10 хв. + 10сек. за кожен зроблений хід наша команда посіла четверте місце.

В особистому заліку на першій шахівниці Роман Стефурак став чемпіоном України, а Василь Гринюк на другій шахівниці здобув срібло.

У турнірі з блискавичної гри в шахи з контролем часу 3 хв. + 2 сек. за кожен зроблений хід команда Івано-Франківської області поділила 3 - 4 місця із шахістами Дніпропетровської області, а в особистому заліку Роман Стефурак і Василь Гринюк стали срібними призерами.

Своїм виступом у Львові команда шахістів зберегла перше місце для Івано-Франківської області в комплексному заліку Спортивних ігор України серед студентів коледжів та технікумів.