ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиян запрошують взяти участь в XІІI фестивалі-конкурсі читців імені Івана Франка

Поціновувачів творчості Каменяра запрошують взяти участь в XІІI фестивалі-конкурсі читців імені Івана Франка. Цей захід проводиться з метою популяризації творів відомого класика української літератури Івана Франка, подальшого розвитку мистецтва художнього слова, вдосконалення і підвищення виконавської майстерності читців, повідомляє Коломия Культурна.
"Для зручності всіх конкурсантів перший етап конкурсу відбудеться в форматі офлайн/онлайн. Тож просимо всіх бажаючих, незалежно від віку, статі, соціального статусу та місця проживання, заповнити заявку, перейшовши за посиланням http://surl.li/mhwnb та надіслати свої творчі конкурсі роботи в номінаціях «декламація» та «інсценізація» на електронну пошту Управління культури та туризму Коломийської міської ради kulturakolomyia@gmail.com з приміткою «Фестиваль-конкурс читців імені Івана Франка» до 5 грудня 2023 року.
Переможці та найкращі учасники будуть запрошені на заключний гала-концерт фестивалю-конкурсу.
Для участі в конкурсі потрібно обрати твір Івана Франка (поетичний або прозовий).
Фестиваль-конкурс проводиться в чотирьох вікових категоріях:
• перша - 5 - 8 років;
• друга - 9 - 13 років;
• третя - 14 - 18 років;
• четверта - 18 років - і старші.
Тож прийняти участь в ньому може кожний!
Журі оцінює тільки оригінальні творчі роботи, ідеї яких належать виключно учаснику та виконуються ним самостійно.
Номінації «декламація», «інсценізація» – осмислене та яскраве декламування прозових, віршованих та драматичних творів, виявлення власного ставлення до змісту творів за допомогою засобів художньої виразності, мовленнєва вправність, розуміння твору з точки зору логіки, композиційної побудови відео, вміння найяскравіше передати кульмінаційний момент твору, емоційність, артистизм, яскравість виконання, новаторство та творчий підхід, музичне оформлення.
Повну інформацію про участь в конкурсі можна отримати за телефоном – (099)176-97- 92 – Ольга Михайлівна Курчій" - йдеться у повідомленні.