ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиян запрошують на етно-подіум VYSHYVANKA до Всесвітнього дня вишиванки

Мешканців та гостей Коломиї запрошують на етно-подіум VYSHYVANKA до Всесвітнього дня вишиванки, який відбудеться 18 травня о 17:00 на площі Відродження (біля памʼятника Т. Шевченку).
У випадку негоди захід відбудеться в Коломийській філармонії ім.О.Козаренка
У програмі  - показ колекцій старовинного та сучасного вишитого вбрання від українських майстрів та дизайнерів:
- Майстер-кушнір Михайло Вінтонюк. Він дає новий подих і життя сімейним реліквіям, реставруючи кептарі. Зокрема, ви могли бачити його роботи в легендарному фільмі Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».
- Liliia Vynnyk. Вишивані вироби, які полонять ваше серце. Творці бренду поєднують сучасний крій та елементи традиційних орнаментів, адже прагнуть зробити вишиванки актуальними, цікавими та доступними за ціною.
- Nytka Vyshyvanka. Стильне та оригінальне вишите вбрання для всієї родини. Для своїх замовників бренд створює красу починаючи від стародавніх автентичних візерунків закінчуючи сучасними модернізованими виробами.
Дефілюватимуть у національному вбранні учениці модельної школи Podium, яка працює у нашому місті з 2019 року. Випускники школи представляють Коломию на регіональних і Всеукраїнських конкурсах краси, а також працюють у модельній сфері в Україні та Європі.
Партнер заходу blago developer
Організатори: управління культури та туризму Коломийської міської ради та Модельна школа Podium