ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломия готується до командно-штабних навчань з цивільного захисту

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, спеціалізовані служби цивільного захисту, старости приєднаних до Коломиї сіл розпочали підготовку до командно-штабних навчань.

Про це повідомили у Коломийській міській раді, інформує Дзеркало медіа.

Відпрацювали порядок взаємодії усіх відповідальних осіб та управління підпорядкованими силами у випадку загрози й виникнення надзвичайної ситуації та при подоланні наслідків, а також при проведенні евакуації.

Функціональне навчання відбулися за участі викладача навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області Миколи Полив’яного.

Координацією роботи усіх служб займатиметься відділ з питань цивільного захисту міської ради.

Нагадаємо, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій є постійно діючим органом, який забезпечує координацію діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, пов’язаної із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, організаційних заходів протидії терористичній діяльності та воєнній загрозі, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них.