ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Кохання під час війни. На Франківщині побрався боєць 72 ОМБр зі своєю обраницею. ВІДЕО

В Івано-Франківську одружилися боєць 72 ОМБр. імені Чорних Запорожців Сергій Карпик на позивний Букмекер та Оксана Павликівська. Молодята запланували весілля понад рік тому. Не зважаючи на війну і мобілізацію нареченого на фронт, парі вдалося побратися. Більше про історію закоханих дізнавалися журналісти Суспільного.

Сергій Карпик освідчився Оксані 14 лютого 2021 року під час подорожі до Єгипту. До того вони зустрічалися чотири роки.

"Я собі спланував, що це буде на березі моря в Єгипті з гарними краєвидами", — ділиться хлопець.

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Наречені запланували весілля на 17 вересня 2022 року, і війна не завадила їхнім планам.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Сергій Карпик вступив у добровольче формування № 3 Івано-Франківської громади. Згодом, у травні, воїн мобілізувався у Збройні сили України.

 
Фото: Facebook/Назарій Кішак

Під час військових дій у серпні 2022 року боєць отримав контузію та приїхав на реабілітацію додому. Гучне весілля молодята відклали до перемоги, а поки вирішили розписатися.

"Через такі обставини вирішили відсвяткувати невеличке весіллячко у сімейному та дружному колі", — каже наречена.

"А далі, сподіваємося, що війна закінчиться і в них буде гарне та веселе українське весілля", — додає мати Сергія, Наталія Карпик.

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Бійці 72 ОМБр. імені Чорних Запорожців, які зараз воюють на Донеччині, записали відеопривітання для побратима з передової. Для наречених це стало несподіванкою.

Для наречених привітання від побратимів Сергія стало несподіванкою. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

"Ми всі з побратимами вас вітаємо. Чекаємо на запрошення на весілля після перемоги або тут. Ми знайшли гарне кафе у Донецьку. Відеозйомка весілля з дрона буде. Ми вас дуже любимо, обіймаємо. Чекаємо назад в строю — нема кому в окопах сидіти. Треба робити роботу!" — кажуть бійці 72 ОМБр. імені Чорних Запорожців.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.