ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Карітас Коломия" продовжує розвозити продуктові набори потребуючим. ФОТО

Ось уже цілий місць Карітас Коломия отримує запити про допомогу в елементарних базових речах, таких як продукти, медикаменти та засоби гігієни.

Прикро, що в наш час люди залишились напризволяще, та це не привід впадати у відчай, адже завжди можна звернутися за допомогою до благодійників, повідомляють на сторінці Карітасу.

На час карантину до благодійного фонду звернулося 150 осіб з проханням допомогти їхнім багатодітним сім’ям, стареньким сусідам, одиноким людям та тяжкохворим.

 Вдалося зібрати майже 200 продуктових наборів загальною вартістю 80 тис грн.  

"Можливо, для когось це просто цифри, але за ними стоїть невтомна праця працівників та волонтерів, а також меценатів. Ми всі опинилися в ситуації, де більшість звичних для нас магазинів стали недоступними. Тому, навіть, випросити у підприємців ті продукти для нужденних було непросто, адже прекрасно розуміємо, що зараз відбувається з економікою та торгівлею в нашому місті. Та знайшлися добродії, які готові жертвувати свій час, кошти та товар на благо потребуючих. Також великої уваги вартують ті, хто долучився до волонтерської праці, сумлінно фасував та роздавав пакунки для людей, залучав свій транспорт та кликав на допомогу друзів".

"Всі ці продукти - це не чергова акція, запланована напередодні, це – швидке реагування на потреби тих, хто опинився в скруті. І ті, хто відгукнувся, насправді, мають велике серце, сповнене любов’ю. Дякуємо вам за підтримку, за готовність і рішучість, за щире бажання допомогти найбільш потребуючим особам в непростому для всіх часі. 

P.S. Ми не зупиняємося, адже чимало роботи заплановано на цей тиждень, а саме – видача продуктових наборів (мінімум 500) з додаванням засобів захисту та гігієни, а також допомога людям через залучення парафій Коломийська єпархія УГКЦ. Таким чином нам вдасться підготувати людей до світлого празника – Воскресіння Господнього", - йдеться у дописі.