ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

«Життя та кохання жінки" концерт Ольги Безсмертної та Анни Поліщук в Коломийській філармонії ім.О.Козаренка

Якщо через будь-які обставини ви не можете потрапити на концерт до Віденської державної опери чи Міланського Teatro alla Scala, не варто надто перейматися, бо відчути атмосферу цих найвідоміших концертних залів Європи можна буде вже 20 червня о 18:30 в Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка.

"Життя та кохання жінки" - саме таку назву має концерт, який підготували для вас дві прекрасні артистки - Ольга Безсмертна та Анна Поліщук.

Знайомтеся, Ольга Безсмертна - сопрано, солістка Віденської державної опери та Міланського Teatro alla Scala. В цей свій приїзд вона дасть лише 2 концерти в Україні: в Києві та Коломиї. Тож це велика честь для нас.

А заслужену артистку України, піаністку, концертмейстера Національної філармонії України, Національного академічного театру опери та балету ім. Т. Шевченка Анну Поліщук постійні відвідувачі Коломийської філармонії добре знають. Вона виходила на нашу сцену минулого року і з задоволенням погодилася приїхати сюди знову.

Під час концерту в Коломиї у вас буде змога послухати цикл пісень таких композиторів, як Шуман та Брамс, в неперевершеному виконанні наших гостей.

Квитки вже є в касі філармонії. Вартість - 200 грн.