ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ЄС і Німеччина підтримають локальних виробників Франківщини

В межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини дари Прикарпаття та Святий Миколайчик об'єднаються на грудневому ярмарку в Івано-Франківську, щоби подарувати вам найкращі святкові миті.
Вже зовсім скоро, 01 грудня 2023 року, на площі Міцкевича в Івано-Франківську відбудеться ярмарок, який об'єднає бренди Франківщини та принесе чудовий настрій мешканцям й гостям міста.
Міська рада Франківська завдяки програмі EU4Business організовує ярмарок, щоб представити новий бренд «Франківські дари», розроблений для підтримки та популяризації місцевих виробників, а також допомогти гостям знайти оригінальні подарунки для рідних та близьких напередодні свят. Тут ви зможете відшукати все, що потрібно для святкового настрою та подарунків, — від виробів ручної роботи та одягу до смачних ласощів.
Для локальних брендів цей захід стане підтримкою, адже в складні часи також важливо розвивати економічну стійкість малих та середніх підприємств. Попри війну, дві третини українських компаній працюють. Програма EU4Business допомагає зробити так, щоб вони й надалі продовжували працювати, що стане основою для подальшого економічного зростання України.
«Це особлива подія для Івано-Франківська, де ми об'єднаємо багатство та таланти локальних виробників і підтримаємо їх. В умовах повномасштабної війни в Україні ми особливо відчуваємо необхідність допомагати місцевим виробникам, які важкими зусиллями продовжують розвивати свої бізнеси, забезпечувати нас високоякісними продуктами та речами, а також підтримувати Збройні сили України», — Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська.
Запрошуємо всіх на наш ярмарок 01 грудня з 11:00 до 16.00. Приходьте з родиною та друзями й не проґавте нагоду насолодитися справжнім святковим настроєм та підтримати своїх.
Захід відбудеться у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку ініціювали Європейський Союз та уряд Німеччини. Захід став можливий за рахунок додаткового фінансування уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua
Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання – ГО «Інтерньюз-Україна».
Зміст заходу є виключною відповідальністю ГО «Інтерньюз-Україна» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.