ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

До Дня захисника України у Коломиї відбувся шашковий турнір. ФОТО

12 жовтня у Коломийському ліцеї №6 відбувся міський шашковий турнір до Дня захисника України.

У турнірі взяли участь учні ліцеїв №4, №6, в яких функціонують секції шашок Коломийської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, а також учень гімназії. Участь у змаганнях взяли 24 учні 1 – 7-х класів, безрозрядники та зі спортивними розрядами, які розіграли чотири комплекти нагород.

Усі 24 учасники дійшли до фінішу змагань, відігравши за швейцарською системою всі 7 турів. 

За підсумками турніру, серед наймолодших дівчаток 2012-2013 р.н. призові місця посіли:
1-е місце – Євгенія Большакова, яка набрала 8 очок із 14-ти можливих,

2-е місце – Вікторія Цапчук,

3-є - Ірина Досінчук.

Всі призери є ученицями ліцею №6.

Серед дівчаток 2011 р.н. і старші:

 1-е місце в учениці 7-го класу ліцею №6 Романи Гавриш, яка набрала аж 9 очок,

2-е місце в учениці 3-Б класу ліцею №4 Ксені Дем’янюк,

3-є - в Анни Сенюк, учениці ліцею №6.

Серед наймолодших хлопчиків 1-е місце впевнено здобув учень 2-А класу ліцею №6 Тимофій Волинський, який набрав аж 10 очок із 14-ти можливих і в загальному підсумку турніру посів 4-е місце.

2-е місце в цій віковій групі розділили між собою учні 3-Б класу ліцею №4 Роман Пилипчак та Роман Хайлус, які набрали по 9 очок,

3-є місце посів учень ліцею №6 Артур Кривенко.

У хлопців 2011р. н. і старших 3-є місце виборов Арсен Свищук, який набрав 9 очок,

2-е місце посів Олег Миронюк, а переможцем став цьогорічний гімназист Роман Кушицький, який набрав 12 очок, не програвши жодної партії.

І цей результат був очікуваний, адже Р. Кушицький неодноразово був призером обласних змагань та має 2-ий спортивний розряд.

Також слід відзначити одну з наймолодших учасниць турніру Вікторію Цапчук 2013 р. н., ученицю 1-Б класу, яка дуже невдало розпочала турнір, програвши перші дві партії та звівши третю та четверту партії внічию, не опустила руки, а проявила найкращі якості справжньої спортсменки, зібралася та продовжила боротися. І за свою наполегливість була винагороджена.

Над трьома наступними суперниками шестирічна В. Цапчук здобула 3 перемоги і, додавши до своєї скарбнички ще 6 очок, посіла призове місце й отримана таку бажану та заслужену нагороду. 
Усіх призерів нагородили медалями та грамотами Коломийської міської ради. А переможців у загальному заліку - ще й кубками.