ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Дітей з Прикарпаття запрошують взяти участь в християнському таборі "Кедрові палати" у Горганах

Діти віком від 7 до 14 років від початку червня проводять час в урочищі Підлюте, де проходить християнський табір УГКЦ.

Це місце відоме як “Кедрові палати” – у Горганах, біля села Осмолода, на березі річки Лімниці, була митрополича резиденція Шептицького. 

Протягом першої половини літа у таборі в Підлютому вже встигли відпочити та оздоровитися і ближче відкрити для себе Бога 467 дітей з усього Прикарпаття. І це протягом шести заїздів, інформує пресслужба Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Таборовий заїзд триває сім днів. Упродовж цього часу діти мають насичену програму – ходять у походи, займаються іграми та рухливими бансами, а також отримують в ігровій та навчальній формі цікаві знаня про Творця.

Другий рік поспіль про веселий настрій та безпеку учасників табору дбають волонтери “Школи Християнського Аніматора”. Молоді хлопці та дівчата протягом року вишколювали свої теоретичні та практичні навики із катехитичних дисциплін та інших спеціальностей. Учасники «ШХА» отримували фахові знання від спеціалістів з рятувальної та медичної служб задля того, щоб безпеці дітей нічого не загрожувало.

Від самого ранку аніматори на чолі з директором табору о. Михайлом Дзулем готують цікаву програму: веселі ігри, співи, танці, катехизація – все це та багато інших сюрпризів очікує на малечу протягом дня. 

І так кожного дня з Богом та новими друзями в «Підлютому» відпочивають учасники табору, під назвою «Веселі канікули з Богом».

Вартість зміни – 1800 грн. Табір триватиме до кінця літа.