ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Благодійний фонд "Покуття" продовжує комп’ютеризацію шкіл краю

Комп’ютеризація шкіл Коломийщини та Городенківщини продовжується. 23 вересня комп’ютери від благодійного фонду "Покуття" отримали ще чотири школи. Три з них – Топорівці, Вільхівці та Городниця – Городенківського району та Княждвір Коломийського району.

По 7 сучасних комп’ютерів вирушили до Топорівської школи та Княждвірського ліцею. 5 комп’ютерів отримала школа у селі Городниця, ще 3 - Вільхівський навчально-виховний комплекс.

"Хочемо щиро подякувати за такий подарунок, - каже директор Топорівської загальноосвітньої школи Степан Мохорук. - В нас - багато учнів і, щоб повністю забезпечити комп’ютерні класи необхідною технікою, бракувало коштів. Досі у Городницькій загальноосвітній школі було 3 робочі комп’ютери. Звісно, це створювало перешкоди для проведення уроків інформатики".

"Сьогодення без комп’ютерів уявити важко. Від дирекції школи, всіх учнів і вчителів дуже дякую благодійному фонду «Покуття» за такий подарунок, - каже директор школи у Городниці Ігор Михайлина. - Андрій Іванчук – людина, що ділиться добром зі своїм оточенням, - додає голова сільської ради Дмитро Коломийчук. - Ми сподіваємося на тісну співпрацю. Раді, що він став народним депутатом саме від нашого округу.

Директорка Вільхівського навчально-виховного комплексу переконана, що вкладення грошей у дітей – найкраща інвестиція, адже вони – наше майбутнє:  «Ми щиро вдячні фонду «Покуття» за подаровані комп’ютери для нашої школи. Постійно переконуємося в тому, що коли йдеш до людей з добром, воно обов’язково повернеться.

В школах Коломийського району комп’ютеризація вже на стадії завершення. Відтепер сучасний комп’ютерний клас з’явився й у Княждвірському ліцеї: «Ми дуже задоволені, - ділиться враженнями директорка Ганна Рогозіна. - Дякуємо фонду «Покуття» за нові комп’ютери.

«Я вважаю, що комп’ютеризація – необхідна. Прогрес іде вперед, і це – закономірно, - розповідає голова Княждвірської сільської ради Василь Лесюк. - Благодійний фонд «Покуття» бере активну участь у житті села. Хотів би подякувати Андрієві Іванчуку за ту благодійність, яку він втілює. Проект комп’ютеризації шкіл краю триває. Попереду – багато роботи, але, коли є мета, можна здолати будь-які перешкоди».

Юлія МАРЦІНОВСЬКА