ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Більшість мешканців Прикарпаття вирішують газові питання онлайн

Кожен другий споживач природного газу на Івано-Франківщині  передає показання лічильника та сплачує за спожитий газ через онлайн-сервіси.

Завдяки дистанційним сервісам, прикарпатці можуть вирішувати всі питання, пов’язані  із постачанням газу, не відвідуючи офіси газової компанії, інформує Фіртка.

На Івано-Франківщині найпопулярнішим залишається Особистий кабінет на сайті на сайті 104.ua. Його переваги оцінили  майже 125 тис. споживачів "Івано-Франківськгаз Збуту". 

В онлайн-кабінеті клієнти "Івано-Франківськгаз Збуту" мають можливість не лише сплачувати за спожитий газ  і передати показання,  а й переглянути історію своїх розрахунків, завантажити рахунок,  дізнатися ціну природного газу чи звернутися до фахівців газової компанії з питанням, а також записатися на прийом до керівників газової компанії. Всі звернення направляються до контакт-центру, який обробляє інформацію.

Окрім того, для користувачів Особистого кабінету доступна послуга "зворотний зв'язок".

Для власників кількох особових рахунків (помешкань) розроблені паблік-акаунт 7104ua у Viber, мобільний додаток для смартфонів 104 Mobile та мобільний додаток до iPhone 104 Mobile Light. 

Вони розроблені таким чином, аби споживач мав змогу користуватись одразу  п’ятьма особовими рахунками. Це зручно коли клієнт ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" має більше одного особового рахунку або допомагає в газових питанням своїм рідним.

Для зміни налаштувань і керування рахунками (акантами), достатньо відкрити меню за допомогою кнопки, яка розташована праворуч зверху або свайпом вліво. У налаштуваннях можна додавати та редагувати акаунти, вибирати способи введення показань. Для додавання акаунта у мобільному додатку, необхідно використати логін і пароль для Особистого кабінету на сайті 104.ua або зареєструватись через додаток.

"Наша компанія протягом останніх чотирьох років системно працює над розширенням олайн-сервісів. У більшості випадках при використанні дистанційних сервісів, відпадає необхідність відвідувати районні центри обслуговування клієнтів для звірки й уточнення оплат чи нарахувань", – каже директор ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів.

Працює онлайн-серрвіс і для комерційних споживачів. Наприкінці минулого року запрацював  Особистий кабінет "Бізнес онлайн" для комерційних клієнтів "Івано-Франківськгаз Збуту".