ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Біжу за ЗСУ": прикарпатців закликають долучитися до онлайн-марафону і разом зібрати кошти на тепловізор

Коломийські волонтери закликають небайдужих взяти участь у благодійному онлайн-марафоні «Біжу за ЗСУ». Всі отримані кошти спрямують на купівлю тепловізора для українських військових.

Благодійна ініціатива, яка покликана єднати українців з різних куточків світу, відбудеться 8–10 липня. Організовує забіг команда волонтерів, зокрема коломиянка Тетяна Жидак спільно з благодійним фондом «Країна нескорених».

Мета акції – допомогти армії зібрати гроші на тепловізор, а також допомогти українцям справитися з негативними емоціями у час війни.

«Логічно, що четвертий місяць війни не минає безслідно для нашої психіки. Ми проходимо цикли змін настрою: від ейфорії до відчаю, переживаємо і психологічну війну. Відчуваємо провину за те, що не на полі бою, і що за нас помирають такі ж самі українці. «Біжу за ЗСУ» покликаний полегшити наш емоційний стан, покращити фізичну підготовку, адже, відомо, що фізичне навантаження допомагає екологічно справлятися з негативними емоціями», – розповідає Тетяна.

Організатори пропонують три різні дистанції, які можна обрати від рівня фізичної підготовки: 2, 5 і 10 км. В кінці марафону на учасників чекають приємні нагороди, додають організатори.

«Для того, щоб взяти участь у марафоні, потрібно заповнити анкету, задонатити будь-яку суму від 250 гривень, завантажити на смартфон зазначену програму для відслідковування дистанції та часу і, власне, бігти 8, 9 чи 10 липня. Це можна робити будь-де – в Україні чи за кордоном. Головне, щоб в безпеці», – наголошує Люба Оліградська, засновниця «Країни нескорених».

Щоб придбати тепловізор, волонтерам потрібно зібрати 1 300 доларів. Благодійний фонд гарантує відкриту звітність щодо зібраних коштів, висвітлення всіх рахунків та фотозвіт про отримання тепловізора.

Щоб взяти участь у марафоні та дізнатися більше деталей - перейдіть за цим посиланням.

Сторінка онлайн-забігу у Instagram:
https://www.instagram.com/run_for_zsu/