ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Аптеки, ювелірні магазини чи... Яких закладів у Коломиї найбільше

Серед коломиян побутує думка, що центр Коломиї заполонили аптеки, ювелірні магазини та ломбарди. Журналісти «ДК» надіслали запит до міської ради та дізнались, яких закладів насправді в місті найбільше.

Станом на 1 березня 2019 року в Коломиї зареєстровано: 36 аптек, із них дві – ветеринарні, 16 ювелірних магазинів, 11 супермаркетів, 10 ломбардів і 5 ветеринарних клінік.

Цікавим є факт, що всі ювелірні магазини міста зосереджені в центрі: 4 – на площі Відродження, 2 – на площі Ринок, 2 – на проспекті Грушевського, 3 – на проспекті Чорновола, 3 – на площі Шевченка та по одній на вулицях Шептицького та Конашевича-Сагайдачного.

Читайте також: Як стати підприємцем на Різдвяно-новорічні свята

 

Найбільше ж у Коломиї - закладів харчування – 188 положень. Із них 81 – кафе, 26 - харчоблоки, 13 - їдальні, 12 - кафе-магазини, 10 - їдальні-буфети, 9 – ресторани, 6 – бари, 4 – піцерії, 3 – кафетерії, 3- кафетерії-магазини, 2 – кафе-ресторани, 2 – кафе-піцерії, 2 - кафе-бари, 2 – буфети, а також арт-кафе, колиба, культурно-розважальний комплекс, кафе-цукерня, міні-кафе, кав’ярня-магазин, кав’ярня, МАФ кафе-магазин, паб, сендвіч-паб, кухня на дому та бар-магазин.

Юлія МАРЦІНОВСЬКА