ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Андрій Іванчук оглянув будівництво водноспортивного комплексу в Коломиї. ФОТО

Як писало "Дзеркало", вчора народний депутат Андрій Іванчук відвідав з робочим візитом  Коломийщину.

Народний обранець завітав на будівництво водноспортивного комплексу «Н2О». Чи завершиться будівництво в зазначений термін - дізнавалися журналісти «ДК».

Станом на сьогодні повним ходом іде монтування металоконструкцій, встановлюється модульна котельня, завершується підготовка чаші великого басейну. На черзі – каналізація та дренаж.

Щодо плану – спостерігається незначне відставання. Це пов’язано з виборами в Україні, поломкою важливої техніки та дефіциту спеціалізованих машин в Івано-Франківській області.

«Були деякі затримки фінансування, як і по всій країні. Проте, зараз кошти надходять вчасно", - каже представник генпідрядника «Київпідземшляхбуд» Олександр Кучіяш.

Щодня на об’єкті постійно перебуває до 25 осіб і близько 6 одиниць техніки. Найближчим часом очікується підсилення в зв’язку зі збільшенням обсягу робіт. Зокрема, на фасадах, дахах працюватимуть зовсім інші спеціалісти. Окремі бригади працюють на території  котельні.

До кінця року планують звести стіни та завершити підведення комунікацій.

«У нас виникла затримка з підведенням газу в зв’язку зі зміною ДСТУ. З усіма іншими комунікаціями вже завершили, - додає Олександр Кучіяш. – На наступний рік залишиться тільки внутрішнє оздоблення».

Попри всі обставини підрядна організація гарантує, що до кінця року весь графік наздоженуть.

«Загалом мені подобається. Думаю, два тижні відставання – це не катастрофічно, - поділився враженнями Андрій Іванчук. – «Н2О» – це найбільший спортивний комплекс не лише на Західній Україні, але й держави загалом. Споруда відповідає всім міжнародним стандартам, що дасть нам можливість приймати чемпіонати Європи з різних видів спорту. Спортивне серце Прикарпаття битиметься в нашій рідній Коломиї».

Народний депутат запевнив, що завдяки прийнятому Верховною Радою Закону про бюджет у коломиян буде можливість завершити будівництво «Н2О».

Як виглядатиме водноспортивний комплекс у Коломиї (проект): 

 

Юлія МАРЦІНОВСЬКА

Як повідомляли, Андрій Іванчук побував на урочистому відкритті штучного футбольного поля у Княждворі.