ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Активісти пропонують встановити на вул. Міцкевича та Миколайчука "лежачих поліцейських"

ГО "Над системою" зареєструвала петицію про застосування додаткових заходів, спрямованих на вдосконалення дорожніх умов на вулицях Міцкевича та Миколайчука.

"З метою підвищення безпеки дорожнього руху в Коломиї є потреба до застосування додаткових заходів, спрямованих на вдосконалення дорожніх умов на вулицях Міцкевича та Миколайчука. Зокрема, необхідно встановити пристрої примусового зниження швидкості («лежачих поліцейських») разом із пішохідними переходами (зі знаками), а також дорожні знаки обмеження швидкості.

Після реконструкції дороги тут значно підвищилась інтенсивність руху транспортних засобів та пішоходів. Разом з тим, окремі водії грубо порушують вимоги Правил дорожнього руху та перевищують швидкість. За останній час скоєно ряд ДТП, остання з яких відбулась 20 квітня 2020 року. Якщо ігнорувати цю проблему надалі, то нещасні випадки з вини водіїв продовжуватимуться і будуть травмуватися коломияни та їх майно, - йдеться у тексті петиції.

"Дана петиція запропонована для врегулювання кричущої проблеми, тому ми сподіваємось на швидке вирішення цієї ситуації!" - наголошують ініціатори.

Станом на 3 травня петицію підписали 52 особи з 200 необхідних.

До кінця збору підписів залишилося 84 дні.

Нагадаємо, 20 квітня на вул. Міцкевича водій напідпитку врізався в паркан (на фото).

Коментуючи ДТП, коломияни, зокрема, зазначали, що після  ремонту вул. А.Міцкевича швидкість руху авто зашкалює, а часом водії влаштовують тут перегони.