ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

5 сіл П'ядицької ОТГ отримали ігрові майданчики завдяки програмі DOBRE. ФОТО

У рамках співпраці з Програмою DOBRE, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку, П'ядицька ОТГ отримала ігрові майданчики для 5 сіл.

Це П’ядики, Турка, Велика Кам’янка, Годи-Добровідка, Мала Кам’янка.

Загальна вартість майданчиків становить 400 тис. грн. 

Довідково: DOBRE - це програма, яка шляхом надання технічної та фінансової підтримки створить умови у 75 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) України для покращення управління ресурсами, підвищення якості комунальних послуг, стимулювання місцевої економіки та долучення громадян до розбудови своїх громад. DOBRE посилюватиме місцеве самоврядування, поглиблюватиме демократію, сприятиме процвітанню та стабільності громад та поширюватиме досвід ОТГ серед інших громад для заохочення нових об’єднань.

Програма фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та виконується Американсько-українсько-польським консорціумом під управлінням Глобал Ком’юнітіз. Партнерами програми є: Український Кризовий Медіа Центр (УКМЦ), SocialBoost, Фундація Підтримки Місцевої Демократії, Польща (FSLD), Малопольска Школа Державного Управління при Краківському Університеті Економіки (MSAP/UEK), Національний Демократичний Інститут (NDI).