ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

5 грудня народилися Герої Печеніжинської громади - Богдан КРУГЛИК та Андрій ГРИДЖУК

Сьогодні, 5 грудня, народилися справжні воїни, Герої Печеніжинської громади - Богдан КРУГЛИК та Андрій ГРИДЖУК.
Богдан народився і виріс в Печеніжині. Зовсім молодим приєднався до учасників Революції Гідності. Звідти продовжив шлях боротьби за вільне майбутнє України в АТО. З початку повномасштабного вторгнення в складі 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс" боровся з окупантами на Київщині. Він та його героїчні побратими не дозволили російському війську зайти в столицю України.
Проте, ціна велика та гірка. Минає рік і 9 місяців, як Богдан у лавах небесних військ. Свій останній бій він прийняв 16 березня в с. Жерева на Київщині.
Андрій народився та провів дитинство в селі Слобода. Після навчання в Отинійському професійному училищі знайшов свою долю в місті Хотин і в 2006 році одружився. Згодом в молодої сім'ї народилися дві донечки, яких любив безмежно та якими пишався. Молодий та мужній чоловік свідомо став на захист держави. Виконував бойові завдання у складі 23-го батальйону «Хортиця» 56-ої окремої мотопіхотної Маріупольської бригади.
13 травня 2023-го загинув смертю хоробрих. 7 місяців як донечки залишилися без турботливого батька, дружина без люблячого чоловіка, мама без найдорожчого сина.
Вічна пам'ять та слава нашим Героям!
Пам'ятаємо!