ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

23 червня в Івано-Франківській обласній лікарні відбудеться консультативний прийом київських лікарів з Інституту серця

У четвер, 23 червня, у поліклініці Івано-Франківської обласної клінічної лікарні відбудеться консультативний прийом київських лікарів з Інституту серця.
Пацієнтів зі складними випадками ішемічної хвороби, кардіоміопатіями, складними порушеннями ритму та у післяопераційному періоді, з діагнозами вроджених або набутих вад серця, які потребують оперативного втручання, київські фахівці консультуватимуть за попереднім записом, повідомляють на сторінці обласної лікарні у фейсбуці.
Пацієнтів консультуватимуть кардіохірург Віктор Шевченко, лікар-кардіолог і керівниця відділу діагностики патології серця та магістральних судин Ольга Єпанчінцева, лікар функціональної діагностики
Христина Монастирська.
Медики обласної клінічної лікарні запрошують скористатися унікальним шансом діагностики від провідних фахівців, зареєструвавшись попередньо за номером: 0 (67) 47 63 414.
Окрім того, кардіологів, ревматологів і кардіохірургів закладів охорони здоров'я міста й області запрошують на лекцію генерального директора ДУ «Інститут серця МОЗ України» Бориса Тодурова, який розповість про тактику ведення ТЕЛА та про особливості трансплантації серця. Початок лекції о 12 год. у конференц-залі лікарні.
На фото Борис Тодуров за мить до процедури забору серця у посмертного донора, яке згодом заб'ється в грудях іншої людини. Так за участі відомого кардіохірурга розпочинався масштабний проєкт з трансплантацій на Прикарпатті в обласній лікарні.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.