ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

10 років на ринку: Магазин "Bathmix" та його шлях. Історія правильних рішень та задоволених клієнтів

Будь-який бізнес починається із великої мрії. Це - аксіома. І тільки коли люди горять ідеєю, будують команду із спільними цінностями, працюють як один механізм  - все виходить і мрія стає дійсністю.

Так було і у випадку Петра Тимківа, коломиянина, сім’янина і екстремала, який успішно запустив і реалізовує не один бренд у нашому місті. Він, за словами працівників, лідер, - рушій, той, хто задає вектор руху. Проте сьогодні мова не про нього. А про  фірму ''Bathmix'', яка виникла 10 років тому і зараз на перших позиціях ринку, і мова не лише про коломийський рівень.

 Спочатку був ''Bathmix'', а вже потім ''Панна Ванна''

Десять років тому на цьому місці за адресою с. Верхній Вербіж,  вул. Шевченка, 64 стояла 3-поверхова будівля, в якій була суцільна пустка. За цей час крок за кроком, за словами співзасновника пана Івана Потятинника, вони росли  і тепер це повноцінна гуртівня із роздрібним відділом та  чудовою командою людей, кістяк яких працює більше 5-ти років.

На фірмі, за словами працівників, саме пан Іван є тим локальним лідером, і саме він свого часу спільно із паном Петром запустив цей проект під назвою ''Bathmix''.

''Наша концепція полягає в тому, щоб життя людей ставало кращим, як роздрібних покупців, так і гуртових, наших партнерів. Останніх ми забезпечуємо всім необхідним, допомагаємо розвиватись, заробляти більше. Ми співпрацюємо більш ніж із сотнею партнерів - це Тернопільська, Чернівецька, Хмельницька, Закарпатська, Івано-Франківська області. За 10 років виникало чимало питань, побажань людей, які успішно вдавалось реалізовувати, навіть найбільш нестандартні рішення. До слова, в нас найбільший в області асортимент душових кабін, ванних та гідро боксів.

 І навіть якщо виникають якісь непередбачувані обставини – ми реагуємо на них миттєво'', - ділиться пан Іван, який є не лише співзасновником, а й керівником відділу постачання, який вміє підтримати, підняти настрій, почути і змотивувати.

 Будь-який бізнес - це, в першу чергу, люди, в яких горять очі

У цьому випадку це про дану фірму. Адже до кого ми не підходили, всі хвалили одне одного і свою роботу, незалежно, чи це бухгалтер, роздрібний продавець, менеджер. Олег Сойчук – керівник відділу продажів взагалі зізнався, що не вважає це роботою – адже отримує колосальне задоволення від праці, особистісно росте і досягає цілей, тому для нього це частина життя.

''Ми завжди цікавимось світом сантехніки, проходимо навчання їздимо на тренінги, виставки, де відкриваємо для себе нові нестандартні рішення. Також ми є офіційними дилерами керамічної плитки та сантехніки, в цьому ми також переважаємо в ціновій політиці. Ми показуємо результат, тому нам довіряють наші партнери'', - додає Олег.

А ще тут не забувають за підтримку дружньої атмосфери.  Вони часто жартують, сприймають все з посмішкою і вміють спільно відпочивати, цілими сім’ями – це і рафтинг, сплави по Дністру, відпочинок в чанах чи просто спільне кавування, адже ''Bathmix'' - не тільки  про сантехніку, це і про  дружбу.

 Асортимент - понад 8000 найменувань

Три поверхи різноманітної продукції із сантехнікою і керамічною плиткою, все для ванної і не тільки, широкий модельний ряд, асортимент якому б позаздрив  кожен магазин, а ще 600 кв. м складської території  і можливість придбати   продукцію під замовлення.


До слова, вся вона сертифікована. Тут представлені товарні пропозиції  провідних виробників - Італії, Португалії, Великобританії, Китаю, Іспанії, Словаччини, Індії, Польщі та України. Від економ до преміум класу.  Ви знайдете фінішну сантехніку, меблі для ванної кімнати та аксесуари, керамічну плитку. Важливим пунктом також є ексклюзивність, адже 60% пред’явленої продукції постачається на умовах дилерського договору, що забезпечує в рази привабливішу ціну для споживача. Дилерський договір діє на 80% товару. Також є власний імпорт.

''Сервіс  - не шаблонне слово. Споживач - це центральна особа, на якого орієнтуємось ми''.

У ''Bathmix''  - все працює, як один злагоджений механізм. Кожен знає свою роботу, проте вміє і може бути гнучким. Замовлення приймаються як в телефонному режимі, так і вживу. Окремо діє роздрібний відділ.

''Ми працюємо під кінцевого споживача, який повинен знайти, що шукав, і піти із чудовим настроєм, задоволеним. Репутація перш за все. Люди часто запитують супутні питання, підвід води, підключення, які є варіативності, що краще тощо. В цьому  повинен орієнтуватись продавець. Також в нас діє доставка, якщо мова йде про роздріб, ми беремо суто амортизаційні витрати і вартість пального'', - розповідає Андрій Мицик, продавець, який загалом в торгівлі вже більше 18 років.

''Bathmix'' - це також: гнучка логістика – представники компанії  привезуть вам  ваше замовлення, де б ви не були. Широкий спектр моделей  тут підберуть  під будь-який бюджет та дизайнерський проект. Додаткове замовлення  комплектуючих, запасних частин  та деталей -  інколи відсутність маленької деталі створює велику проблему  і ми готові вирішити цю проблему. Заміна  - помилково замовили щось не те? клієнт відмовився від замовлення?  Не хвилюйтесь – у ''Bathmix'' знайдуть компроміс. Повернення товару –  оформлять товару з цілісною упаковкою та товарним виглядом протягом 7 днів  з моменту доставки без зайвих запитань.

 

Графіки роботи на контакти

Понеділок - п’ятниця
09:30 - 18:00

Субота

09:30 - 15:00.

Вихідний – неділя.

Без перерви

 Тел. +38 (067) 679-09-08 +38 (099) 936-39-07.

 Проте ми дізнались, що пан Іван, співзасновник, часто також відповідає в позаробочий час, мова про вихідні дні: ''Ще не було такого, що я не підняв і в разі потреби не приїхав, щоб вирішити ту чи іншу проблему споживача''.

Шлях долає той, хто йде

За 10 років фірма пройшла чимало, бувало по-різному, проте вони постійно моніторять ситуацію, слідкують за зміною ринку, відвідують закордонні виставки, першими в регіоні пропонують новинки, задають тренди.

У кожного із працівників свій шлях -  хтось працює від самого початку, і кар’єрними сходами піднімався до успіху, хтось лише нещодавно доєднався до колективу, а для когось це не робота, а сенс життя. Та об’єднує їх всіх одна мрія - це постійний розвиток, вихід на всеукраїнський і закордонні ринки і головне - задоволені очі споживача, який повертається знову і знову і радить ''Bathmix'' іншим. Адже ''Bathmix'' - не просто сантехніка, це сім’я.

Автор Віталій Бирчак