ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вірші, музика та благодійність: у Коломиї відбувся вечір поезії. ФОТО

Благодійна організація "Коник хелп" продовжує збирати кошти на лікування хворого Михайлика Клапчука з Воскресінців. Цього разу – через музику та поезію.

Захід відбувся в парку ім. К. Трильовського. На імпровізованій сцені виступали молоді коломийські поети та поетки: Наталія Бурко, Іра Ширма, Роман Угорський, Соломія Мардарович, Діана Горбань і Віталій Бирчак. Протягом читання авторам акомпанував Андрій Томенчук.

Опісля розпочалася музична частина – гурт "Chocolate band" під акустичну гітару виконав кілька каверів на відомі українські та закордонні хіти.

- Захід був би неможливим без людей: музикантів, молодих поетів, волонтерів – всіх, хто допомагав і відвідав, - каже ідейник вечора поезій, представник "Коник Хелп" Віталій Бирчак. - Тішить, що коломиянам цікаві такі формати, що вони небайдужі і вкотре так масово долучаються. Це надихає.

Головна мета заходу - привернення уваги та допомога в зборі коштів для обстеження та лікування Михайлика Клапчука. Діагноз хлопчика - Лімфома Беркіта 4 ст. у ст. Ремісії та гепатити В і С.

Нагадаємо, "Коник Хелп" збирав кошти на лікування Михайлика на фестивалі "Drive for life". Окрім того, всі охочі могли написати йому своє побажання.

АВТОР: Юлія МАРЦІНОВСЬКА