ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Великодні подарунки для захисників

Громади Коломийського району та благодійний фонд “Покуття” продовжують забезпечувати наших захисників необхідними  для ведення бойових дій речами. Крім того, напередодні у Гвіздці освятили паски, ковбаси та інші продукти для того, щоб військові навіть в окопах відчули світле свято Великодня.

 

На фото: Голова Гвіздецькоі тергромади Михайло Дяків

 

“Ми постійно перебуваємо на зв’язку з нашими військовослужбовцями, які сьогодні виконують обов'язок на сході України. Знаємо і завжди цікавимося, які є потреби, і по можливості за допомогою наших громад, за допомогою волонтерів, благодійників збираємо усі ті потреби і вирішуємо як їм це доправити. Сьогодні дуже приємно, що напередодні великодніх свят наші воїни отримають у тому числі і освячені паски, і також отримують все те, що допоможе їм  належним чином виконувати свої військові обов’язки”, — каже голова Коломийської  військової адміністрації Любомир Глушков.

На фото: голова Коломийської військової адміністрації Любомир Глушков

Окрім того, як зазначив народний депутат, засновник благодійного фонду “Покуття” Андрій Іванчук для 77 коломийського батальйону територіальної оборони, який зараз знаходиться на лінії вогню, закупили два позашляховики для мобільного пересування, а також покрили витрати для придбання екскаваторів, будівельних та лісоматеріалів на місцях, щоб не транспортувати це із заходу України.

На фото: народний депутат Андрій Іванчук

Матеївецька ТГ також не залишилася осторонь і придбала для наших захисників мікроавтобус, який також доставлять коломиянам на фронт.

Громада, волонтери, меценати та всі небайдужі люди об’єднують свої сили, щоб напередодні Великодня підняти бойовий дух захисників і відправити їм хоча б трішки свята з нашими покутськими традиціями.

Зробити свій внесок ви можете за реквізитами:

Благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд "Покуття"

ЄДРПОУ 39609195

р/р ПАТ АБ "Укргазбанк"

UA763204780000026004924422063

МФО 320478

Призначення платежу: благодійна допомога.


Читайте також: З ініціативи Андрія Іванчука на Коломийщині збудують 5 будинків сімейного типу для сиріт з постраждалих регіонів. ВІДЕО