ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ремонт міжквартальних проїздів у Коломиї: як співпрацювали комунальники та ОСББ. ВІДЕО

Цього року в Коломиї завершився капітальний ремонт міжквартальних проїздів, доріг і пішохідних зон мікрорайону Леонтовича, до якого входить 11 багатоповерхівок. Голова ОСББ Леонтовича, 4 Оксана Сусак розповіла журналістам «Дзеркала медіа» про досвід співпраці мешканців свого будинку з комунальниками.

У міському бюджеті на 2020 рік передбачено майже 14 мільйонів гривень на ремонти дорожнього покриття у мікрорайонах. Зокрема, на Леонтовича, 2, 4 і 6 місто виділило 500 000 гривень.

- Майстри швидко та якісно попрацювали. За планом, роботи мали б завершитися ще до Зелених свят, але погодні умови завадили. Загалом ремонти тривали два тижні, - розповідає Оксана Сусак.

Голова ОСББ наголошує, що мешканці будинку всіляко сприяли роботі комунальників. Запитували, чи не потрібно робітникам чимось допомогти.

- Навколо всіх наших будиночків зробили асфальт. Майстри весь час радилися із нами, як нам було б краще. Наприклад, чи бордюр посунути, чи скосити, щоб жінкам з колясками та людям із інвалідністю було легше проїхати. Хотіли знати наше бачення ремонту, адже нам тут жити та користуватися. Вони йшли нам назустріч, тому ми дуже задоволені нашою співпрацею, – пояснює пані Оксана.

За інформацією Коломийської міської ради, окрім міжквартальних проїздів, відремонтовано й заїзд до мікрорайону – вулицю Моцарта – та водогін. Вуличне освітлення замінили на LED, установили чотири дитячих та один ігровий майданчики. До того ж встановили дві зупинки громадського транспорту та відкрили нову амбулаторію.

Юлія ВАРЧУК

Юлія МАРЦІНОВСЬКА