ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Настоятель церкви Благовіщення у Коломиї отець доктор Андрій Танасійчук відзначив 20-ту річницю священничих свячень. ФОТО

2 червня, на свято Вознесіння, у церкві Благовіщення Пречистої Діви Марії (УГКЦ) відбулася подячна Свята Літургія з нагоди 20-го ювілею священничих свячень настоятеля найдавнішого коломийського храму отця доктора Андрія Танасійчука.
Ювіляру в той день співслужило численне духовенство.
 
Привітати отця доктора прийшли представники влади, зокрема народний депутат України Андрій Іванчук, голова Коломийської громади Богдан Станіславський, а також численні парафіяни та гості храму.
З нагоди 20 річниці священства отцеві доктору вручили Грамоту від Патріарха Святослава:
На адресу ювіляра в той день лунало багато привітань і побажань. 
 
 
На сторінці Парафії Благовіщення Пречистої Діви Марії  також виклали відеопривітання для отця Андрія:
 «Чим Господеві я віддячу за всі його добродійства для мене? Я підніму чашу спасіння і прикличу ім'я Господнє!» - Пс. 116, 12-13.
20 років священства - це впершу чергу, особи, через яких діяв Господь в моєму житті! Щира подяка моїм батькам, Мамі і Татові, та всім друзям і парафіянам, які прийшли подякувати разом зі мною Господу за все, що зробив в моєму житті та які допомогли організувати цей святковий день!" - написав ювіляр на своїй сторінці у фейсбуці.