ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ігор Ільчишин: "Співпраця депутата і ОСББ – запорука успішного округу"

Ігор Ільчишин є депутатом Коломийської міськради вже дві каденції. За 10 років йому добре відомі проблеми округу, які вирішує спільно з мешканцями.

Зазвичай, проблеми скрізь однакові. Це підвали, водопостачання, міжбудинкові проїзди, під’їзди, вивезення сміття,  встановлення дитячих майданчиків тощо.

Розв’язання проблем можливе у тісній співпраці з мешканцями округу, переконаний депутат. Люди звертаються до Ігоря Ільчишина за допомогою – чи то встановити черговий майданчик біля будинку, чи допомогти з матеріалами для ремонту, і депутат завжди реагує на такі прохання.

Дитяча гірка на вул. Лисенка, 1

«Голови ОСББ – це опора депутата, - каже Ігор Ільчишин, - багато з них більше розуміється на житті міста, ніж деякі депутати. І по будинках, де є співпраця мешканців і депутата, видно, як розвивається округ».

Подвір'я на вул. Лисенка, 1 та Січових Стрільців, 25

Так, наприклад, цьогоріч розпочався ремонт міжбудинкових проїздів на вул. Лисенка, на які мешканці чекали 50 років. Після систематичних депутатських звернень Ігоря Ільчишина торік необхідну на ремонт суму коштів заклали в бюджет.

 Ремонт міжбудинкових проїздів на вул. Лисенка

«Наш будинок на Лисенка, 3 має депутата округу, а є будинки, де його нема, - наголошує голова ОСББ Микола Слободян. - Постійно постає питання: чому там роблять,  а десь ні. Має бути комунікація мешканців з депутатами. Скільки ми звертались до Ігоря Ільчишина - стільки він нам не відмовляв".

Вдячні депутатові за роботу на окрузі й мешканці вул. Лисенка, 12.

«Від імені мешканців Лисенка, 12 ми постійно висловлюємо подяку Ігореві Ільчишину і його колективу за чуйність і допомогу, - каже голова ОСББ Лисенка 10-12 Ірина Данькевич. - В нашому будинку проживає чимало старших людей, є багато дітей. Він не залишає їх без уваги і на свята, і в інші дні.  Пан Ігор працює постійно і завжди відгукується на наші звернення».

Ігор Ільчишин з головою ОСББ Лисенка 10-12 Іриною Данькевич

Варто додати, що кожного року разом з мешканцями організовують толоку з прибирання та облагородження прилеглої до будинків території.

Ігор Ільчишин, окрім своєї зайнятості: в бізнесі, роботі в міській ратуші, чималій кількості благодійних та громадських проектів, встиг об’їздити десятки країн.

З подорожей, переконаний депутат, можна привезти щось корисне для свого міста.

«Є вже досвід і розуміння, що робити і що змінювати, - каже депутат. - Хто б що не казав, багато що зроблено, але багато планів попереду. Є ще багато болючих питань, зокрема МАФи в місті чи земельні питання. Але є бачення, як діяти далі».

Ігор Ільчишин - серед засновників Міжнародного благодійного фонду "Покуття", який втілив і втілює чимало доброчинних проектів.

Щодо майбутніх місцевих виборів Ігор Ільчишин радить виборцям наступне:

«Виборці мають пам’ятати, що обрати владу – лише половина справи. Дуже важливо не нарікати на поганих керівників, а постійно їх контролювати. Бо не буде за владою контролю – вона не запрацює ефективно».

 До теми: Мер Коломиї Ігор Слюзар і депутат міської ради Ігор Ільчишин оглянули хід робіт на Лисенка. ФОТО

   Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.