ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Яка доля фонтана у Городенці?

Вже кілька років у середмісті Городенки стоїть незавершене будівництво: на перший погляд і не скажеш, що коробка з блоків – то майбутній міський фонтан. Сталося так, що зведення фонтана призупинилося на тривалий час, одна з причин – несподівана смерть тодішнього міського голови.

Та зараз ситуація може кардинально змінитися, адже небайдужі мешканці міста звернулися з проханням про допомогу до благодійного фонду "Покуття". Звісно ж, засновник фонду Андрій Іванчук відреагував на добру ідею і подав на ім’я в. о. міського очільника пропозицію довершити фонтан у Городенці коштом благодійного фонду "Покуття".

Тим паче напрацювання з таких робіт уже є, адже давно милує око коломиян "Водограй любові", який з’явився там завдяки фонду.

В. о. міського голови Любомир Музичка розповів: "Справді, благодійний фонд "Покуття" запропонував свою допомогу в добудові фонтана, адже вони вже знають, як це робити, мають такий досвід. Це добра справа, адже, незважаючи на те, що деякі кошти на спорудження фонтана ми виділили, їх все одно не вистачає. Проте цю пропозицію я висуну на чергову сесію міської ради, яка відбудеться вже незабаром, і вже депутати вирішать, чи приставати на неї. Тому після сесії й стане відомим остаточне рішення".