ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

В Коломийському Народному Домі відбувся захід до "Дня вдячності волонтерам"

20 квітня усьому світу відзначають День подяки волонтерам, як визнання їхньої важливої ролі в житті суспільства та у важливості їхнього існування.

Цьогоріч у Коломийському Народному Домі зібралися міські та обласні депутати, голова нашого міста, Богдан Станіславський, для того, щоб висловити вдячність волонтерам за їхній великий внесок та безкорисливе прагнення допомогти іншим.

Цей день є відмінною нагодою подякувати тим хто кожного дня впевненими кроками наближає нашу Перемогу! Тим, хто вклав свої зусилля та час у підтримку спільноти та допомогу нашої армії.

Команда "Дзеркало Медіа" висловлює подяку всім, хто знайшов у собі силу, відвагу і доброту робити добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Для українців цей день має особливе значення, адже волонтери з самого початку повномасштабної війни намагаються допомагати своїй армії. Справжні волонтери роблять благородну справу наполегливо, невпинно і не задля слави. Українські волонтери стали символом надійності, самопожертви і потужної підтримки.

Безкорисна допомога ЗСУ, патріотичний дух і національна свідомість, самовідданість і жертовність волонтерів роблять цей світ кращим. Невтомна праця і висока громадянська місія волонтерів – це приклад для наслідування кожним із нас. Дякуємо кожному і кожній хто обрав непростий шлях волонтерства, який веде до згуртованості й спільної боротьби із зовнішніми загрозами йі підступним ворогом. Волонтерська ініціатива не повинна згасати і слабшати, бо на ній тримається бойовий дух військових підрозділів і формувань ЗСУ.

Нехай щирі добрі наміри волонтерів допомогти воїнам української армії відновити мир на рідній землі завжди отримують винагороду вдячністю людських сердець, а всі зусилля не будуть марними.

Щиросердно дякуємо Вам за відданість і могутню підтримку наших воїнів-захисників!

Слава Україні!

Автор репортажу: Королець Ірина