ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відбувся Чемпіонат області з важкої атлетики серед молодих спортсменів

Цієї Суботи 24 лютого 2024 року, у спортивному комплексі "Локомотив" міста Коломия пройшов Чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. У змаганнях взяли участь представники різних міст і районів області, демонструючи свою майстерність та відданість спорту.

Суддями змагань були досвідчені важкоатлети, серед яких були відомі Коломийські чемпіони, а також запрошені заслужені тренери України Микола Миколайович Чабан та Василь Григорович Козоріз, майстер спорту з важкої атлетики та тренер-викладач важкої атлетики КДЮСШ.

Під час змагань коломийські важкоатлети продемонстрували вражаючі результати, здобувши загалом 15 золотих, 4 срібних та 1 бронзову медалі. Команда міста Коломия очолила загальнокомандний залік, набравши 4840 очок. На другому місці розташувалась команда міста Калуш з 1530 очками, а третє місце зайняла команда міста Івано-Франківськ з 1300 очками. У змаганнях також брали участь команди з Галицького та Косівського районів.

Цей Чемпіонат став важливою подією для спортивного життя регіону, де молодь має можливість показати свій спортивний потенціал та здобути цінний досвід у змаганнях на високому рівні.

Завдячуючи міському голові Богдану Миколайовичу та Управлінню спорту та молоді міста, спонсорам які підримали дане дійство, чемпіонат пройшов на високому рівні та з неабияким успіхом. 

 

Репортаж: Королець Ірина