ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Президент закликав інвесторів вкладати кошти в Івано-Франківський Promprylad

В Києві триває 16-а щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі".

Другий день Форуму розпочали із заяв трьох президентів: президента України Володимира Зеленського, президента Естонії Керсті Кальюлайд та президента Фінляндії Саулі Нііністьо, пише Бліц-Інфо.

Президент України Володимир Зеленський під час виступу назвав топові інвестиційні проекти держави та закликав інвесторів вкладати у них кошти.

Як один з кращих українських проектів для іноземних інвесторів Зеленський назвав Promprylad.Renovation. Про це в мережі написав засновник платформи "Тепле Місто" та керівник проекту "Промприлад. Реновація" Юрій Филюк.

"Дійсно, цей проект «Теплого міста» з Івано-Франківська має не тільки і не стільки суто економічний, скільки величезний суспільний потенціал - як точка гуртування активних сил громади, спільних дій громадських активістів, малого та середнього бізнесу, місцевої влади. Кажуть - це урбаністична екосистема майбутнього. Це те українське ноу-хау, яке ми, сподіваюсь, зможемо невдовзі експортувати назовні", - зауважив в мережі виконавчий директор Міжнароджного фонду Відродження Олександр Сушко.