ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Національна медична мережа «Оксфорд Медікал»: сучасні клініки по всій Україні

У сучасному світі медицина перебуває на високому рівні розвитку, але вибір надійного медичного закладу залишається нелегким завданням для багатьох українців. Одним із нагальних питань є отримання якісної медичної допомоги не лише в столиці, а й у інших містах. Національна мережа медичних клінік для дітей та дорослих «Оксфорд Медікал» пропонує 43 комфортні сучасні клініки по всій в Україні та понад 1000 досвідчених лікарів, які працюють щодня та лікують із турботою.

Сучасні стандарти медицини в кожному місті

Кожна приватна клініка «Оксфорд Медікал» відзначається сучасним обладнанням, висококваліфікованим медичним персоналом та інноваційними методами лікування. Незалежно від того, у якому місті Україні вона розташована, тут пропонують якісні медичні послуги, що відповідають світовим стандартам

Чи то профілактичний огляд, складна хірургічна операція, консультація чи експертна діагностика - клініки «Оксфорд Медікал» готові надати необхідну допомогу пацієнтам із регіонів України без необхідності подолання великих відстаней чи виїзду за межі країни. У клініках працюють лікарі понад із 30 напрямів, що проходили навчання в Україні та за кордоном чи працювали у європейських медичних закладах.

Що лікують в «Оксфорд Медікал»?

Клініки медичної мережі «Оксфорд Медікал» надають медичні послуги за кількома напрямами:

  • сімейна медицина, гінекологія, урологія, проктологія, неврологія, кардіологія, гастроентерологія, отоларингологія, вакцинація, судинна хірургія, травматологія та ортопедія, офтальмологія, денний стаціонар, педіатрія;
  • стоматологія;
  • дерматологія;
  • хірургія та пластична хірургія;
  • УЗД, ендоскопія, КТ, рентген, аналізи, цитологія тощо
  • репродуктологія;
  • естетична медицина;
  • невідкладна допомога 24/7;
  • медичний супровід заходів.

Дізнатися про прийом лікарів та перелік послуг у вашому місті можна на сайті клініки або за телефоном: 044 204 40 40.

Доступна медицина для кожного
«Оксфорд Медікал» розвивається та вдосконалюється заради своїх пацієнтів. Для цього мережа постійно розширюється, щоби забезпечити якісний доступ до медичних послуг для кожного українця, який заслуговує на найкраще лікування, незалежно від свого географічного розташування. До того ж у клініці прагнуть зробити все можливе, щоби запропонувати медичні послуги за зваженою ціновою політикою. А для пацієнтів, які не мають змоги сплатити медичні послуги одноразово, «Оксфорд Медікал» пропонує можливість розстрочки платежів, щоби не відкладати здоров’я на потім.