ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Корінна коломиянка Хом‘як Стефанія святкує 100-річний ювілей

100 років - це низка історичних подій, 100 років - це довгий і тернистий життєвий шлях із злетами та падіннями, 100 років - це море різних подій, радості та горя, 100 років - це мільйони хвилин надії та віри у краще майбутнє, 100 років – це ціла епоха, ім’я якої сьогодні – ХОМ’ЯК СТЕФАНІЯ МИКОЛАЇВНА!


Сьогодні 25 квітня 2024року у Коломийській територіальній громаді неординарна і дуже приємна подія: свій 100 річний ювілей святкує жителька м. Коломия Хом’як Стефанія Миколаївна!
Народилась Стефанія Миколаївна 25 квітня 1924 року у місті Коломия в багатодітній сім’ї. Навчалася в Коломийській гімназії «Сестер Уршулянок», а згодом закінчила Чернівецький економічний технікум. На долю пані Стефанії випало чимало випробувань, адже вона пройшла голодомори, лихоліття війни та важкі часи післявоєнної відбудови.
Пані Стефанія сильна духом людина, сповнена оптимізму та щирості. Вона вміє радіти життю, а невдачі сприймає лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю. А допомагають їй в цьому любляча донька і онука, якою Стефанія Миколаївна дуже пишається, адже вона здійснила її мрію і обрала дуже потрібну професію лікаря.
Від щирого серця вітаємо Стефанію Миколаївну з таким поважним Днем народження, з 100-річним ювілеєм!