ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Діти Героїв розписували писанки

В рамках реалізації в Коломийському районі соціального проєкту «Турбота про родину Героя», ініційованого головою обласної державної адміністрації – начальницею обласної військової адміністрації Світланою Онищук, з ініціативи Коломийської райдержадміністрації за сприяння адміністрації Музею писанкового розпису продовжують відбуватися екскурсії та майтер-класи з розпису писанок для дітей полеглих та зниклих безвісти військовослужбовців, ветеранів, а також тих Захисників, хто продовжує відстоювати незалежність України.

Вчора 22.04.24 діти із Заболотівської, Чернелицької та Нижньовербізької територіальних громад навчалися давнього ремесла писанкарства під керівництвом досвідчених майстринь - Роксолани Сметанюк та Ірини Блондської.

"Ми не можемо залишатися осторонь потреб родин Захисників, адже на їхні долі випали складні випробування. Завдяки проєкту «Турбота про родину Героя» ми можемо подарувати сім’ям військовослужбовців підтримку і тепло, а також допомогти дітям зробити їхнє дитинство щасливішим."

Разом до Перемоги!

Йдеться на сторінці в соцмережах Коломиїської районної державної адміністрації