ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Спіймали наркоторговців з Прикарпаття, які намагалися провезти в Україну 10 500 таблеток субутексу. ВІДЕО

Прикарпатські працівники Служби безпеки спільно з прикордонниками закрили ще один канал постачання наркотиків в Україну. Таблетки субутексу зловмисники ввозили із країн Євросоюзу. Саме під час перетину прикордонники і спіймали кур’єра.

Як виявилось, нарковмісні таблетки він перевозив у мішках з собачим кормом та упаковках з кавою. Загалом кур’єр намагався провезти 10 500 таблеток, інформує "3-СТУДІЯ", а в області 10500 таблеток на чорному ринку коштують 3 мільйони гривень.

"Організував ввезення наркотичних засобів в Україну 35-річний мешканець Івано-Франківська. До злочинної діяльності він залучив спільника, мешканця нашої області, який виконував роль кур'єра", - повідомляє прес-секретар управління СБУ в Івано-Франківській області Марія Римар.
Згідно факту відкрито кримінальне провадження, наркоторговцям загрожує до 12 років позбавлення волі. Субутекс — це таблетки, що містять наркотичні речовини. Вони легалізовано продаються у Франції. Вживання субітексу всього за декілька прийомів призводить до звикання. Це медичний препарат, який використовується для лікування наркозалежних за програмою замісної підтримуючої терапії.